Gaya basa naon anu aya dina kutipan puisi ieu !
1. akan sieun ! tapi maksakeun naek da hoyong ninggal
2. mega anu ceunah rimbil ku rupa-rupa kanikmatan
3. horeng nung di luhur mega rea kembang-kembang nu matak ngahelokeun

1

Jawabanmu

2014-03-30T23:19:44+07:00
.gaya basa mijalma/personifikasi
ketiga2nya,,
1 1 1