Jawabanmu

2014-03-24T13:19:23+07:00
Simbah saweg sakit mulanipun mboten kersa nedha 
mungkin 
2014-03-24T15:21:58+07:00
Simbah saweg sakit mulanipun mboten kersa nedha 
mungkin 

maaf kalau salah