Jawabanmu

2014-03-23T07:10:19+07:00
Ngadeg jejeg ing tepining rawa Suara endah angin krungu ana tainganku Mecah kasunyian desa tepi rawa angin kang sumilir ana ing anatarane godhong-godhong srenginge abang mbranang saka kulon katon nyenengake Nganti tibaning langit peteng
Angin ing kampungku sore iki Prau-prau nelayan setya nunggoni tekane diombang-ambingke ombak rawa prau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulan Praune katon katiup angin Nanging nelayan kuwi ora wedi amarga angin ombak dadi kancane saben dina
Petenge Wengi kang wis sepi nyeyet Mbulan katon mlaku saka ngetan ke ngulon Padhang mbulan madangi pelataran Lintang-lintang katon gumebyar kang ora  kapetung driji Madhangi Jagat kang uwis sepi