Tolong doong contoh informasi dalam bahasa sunda..
darurat.. butuh untuk hari ini :(
tolong bantu saya yaah..

1
iya sama" semoga bermanfaat yah :)
b sunda atos..?
IYA ATUH
degita..
b sunda attos..?
maksud kamu ?

Jawabanmu

2014-03-22T16:38:02+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Informasi nyaéta hasil tina pamrosésan, pangumpulan, manipulasi sarta pangaturan data ku cara anu bisa nambahan pangaweruh nu narimana. Informasi salaku konsép, miboga rupa-rupa harti, mimiti ti kagunaan sapopoé tepi ka wewengkon teknis. Sacara umum, konsép informasi raket pisan hubunganana jeung alpukah-alpukah ngeunaan watesan, komunikasi, kadali, data, wangun, paréntah, pangaweruh, harti, rangsangan méntal, pola, persépsi, sarta panyajian. Balaréa ramé ngomongkeun Éra Informasi salaku kamajuan tina Éra Pangaweruh Citakan:Weasel word atawa masarakat informasi, sarta tehnologi informasi. Malah informatika, élmu informasi katut élmu kompiyuter mindeng jadi perhatian, kecap "informasi" mindeng digunakeun tanpa tinimbangan nepikeun ka méngpar tina sakuduna.
2 4 2