Jawabanmu

2014-03-21T19:45:20+07:00
Dina iki tanggal 17 Agustus, ya kaya biasane saben tanggal 17 Agustus mesti dienekanke lomba amarga tanggal 17 agustus iku dina bangsa Indonesia merdeka. Lomba kang dienekanke macem-macem yaiku balap karung, manag krupuk, balbalan, lsp. Toni lan kanca-kancane melu lomba bal-balan tim.e toni lawan tim.e sena. Pertandingane gayeng banget amarga tekan babak ke I wis bubar, skor.e isih 0-0. 
Skor tetep 0-0 tekan menit ke 70. Menit ke 71 tim.e toni isa nglebokne bal, banjur skro 1 - 0. Skor iku mau tetep tekan pertandingane rampung lan tim.e toni menang