Jawabanmu

2014-03-21T17:20:37+07:00
                                                    Gunung Kidul
 Adoh ratu, cerake mung watu
 Gunung Kidul, iku kang dadi aranmu
pegunungan sewu kang dadi bentengmu
lemahe nela, kondhang yen larang banyu
Tansah memuji mering gusti, amrih rahayu

bener tlatahmu larang banyu
anake mung padhas karo watu
mengko ing sawijining wektu
watu iku andalan kanggo maju
handayani, pepoyan kang di tuju