Jawabanmu

2014-03-20T19:13:01+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
A : Piye kabare? (Apa Kabar?)
B : Apik. Hla kowe piya ? (Baik. Lha kamu bagaimana?)
A : Aku ya pik. Wah, wis suwe ora ketemu ki. Kangen rasane karo kanca. ( Aku juga baik. Wah, sudah lama tidak ketemu nih, kangen rasanya sama teman)
B : Saiki kowe wis nyambut apa durung? ( Sekarang kamu sudah kerja apa belum?)
A : Aku durung nyambut gawe isih nganggur. Hla kowe piye? ( Aku belum kerja masih nganggur. Lha kamu bagaimana?)
B : Alhamdulillah, aku wis oleh gawean. Ya wis ayo mangan bareng ning di warung mi ayam kae. Tak traktir tenang wae. ( Alhamdulillah, aku sudah dapat kerja. Ya udah makan bareng di warung mi ayam itu yuk. Aku traktir tenang saja)
A : Ayo. (Ayo)
1 4 1
Jawaban paling cerdas!
2014-03-20T19:13:26+07:00
Ibu : ngger ana apa mulih saka dolen kogh mbresengut wae
tengger : mboten napa napa buk
ibu: coba critakno marang ibu . apa sing koalami !
tengger : kula lho buk diphunundhamanake kalian kanca kanca kula , terose kula niki lare kowar
ibu : wes sabar sabar wae
tengger: sabar yhok napa lho buk ? napa betul kula niki lare kowar  ?
ibu : huss . yo gak tho le
tengger : lah rama kula sinten buk ?
ibu : wes tak critakno ! rama mu iku adipati menyang surabaya . !
tengger : lho nggeh napa buk ?
ibu : ya ya tho le masak ibu mbejuk !
tengger : berarti kula mboten lare kowar buk ?
ibu : yo nnggak to le
tengger : kula pamit menyang rama wonten kadipaten surabaya ngge !
ibu : lhoo, mengko wae nek wes gede ! saiki blajaro dhesek mengko nek ana blai cek isok slamet
tengger : ngge pun buk ! tapi nek kula sampun gede kula bhidal wonten rama ngge buk ?
ibu : yo wes
tengger : nggeh pun bu kula badhe nggolek sawu nggae pakan pitik . kula pamit ngge buk
ibu : yho le budhal o
tengger : assallamu'alaikum
ibu : waallaikumsalam
2 4 2