Jawabanmu

2014-03-19T17:53:18+07:00
Nihhh doa karya apip mustofa jungjunan. pangnangkepkeun eta nyawa. nu indit taya nu nanya. taya tapakna didunya. angin. pangusikeun pangeusi buana. di wewengkon langit sunda. bulan. baturan eta nyawa nu ditundung. ditempat baktina taya nu ngajungjung. he panon poe. geura awurkeun panas nu ngaduruk sagala. sangkan ieu didada sakumna nyawa sunda. nyaho boga pahlawan nu digjaya.
Ini Sajak ? Apa Judulnya ?
judul nya doa. karya apip mustopa. oh ya, yg di titik di baris baru yaaa... disini nya gabisa.
Thanks Oke !!