Jawabanmu

2014-03-19T17:41:58+07:00
Kalo nggak salah =
ing ngarso sung tuladha, ing madya mangun karsa, tut wuri handayani

maaf kalo salah
2014-03-19T17:46:26+07:00
  ing madyo mbangun karso    Tut Wuri Handayani  ing ngarso sun tulodo