Jawabanmu

2014-03-14T19:28:55+07:00
Rawa Pening

Ngadeg jejeg ing tepining rawaSuara endah angin krungu ana taingankuMecah kasunyian desa tepi rawaangin kang sumilirana ing anatarane godhong-godhongsrenginge abang mbranangsaka kulon katon nyenengakeNganti tibaning langit peteng
Angin ing kampungku sore ikiPrau-prau nelayan setya nunggoni tekanediombang-ambingke ombak rawaprau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulanPraune katon katiup anginNanging nelayan kuwi ora wediamarga angin ombak dadi kancane saben dina
Petenge Wengi kang wis sepi nyeyetMbulan katon mlaku saka ngetan ke ngulonPadhang mbulan madangi pelataranLintang-lintang katon gumebyarkang ora  kapetung drijiMadhangi Jagat kang uwis sepi
terimakasih @Marselaarneta :)
iya sama2:)