Jawabanmu

2014-03-13T20:38:42+07:00
Bab eksposisi ono 2 yaiku anlitis lan hortatori.. nak analitis ing akhir kalimat intine simpulan yen hortatori pangajak
2014-03-13T20:39:05+07:00
Teks eksposisi yaiku teks sing (terdiri) teko tesis, argumentasi, lan penegasan ulang *dalam b.indonesia