Jawabanmu

2014-01-11T23:00:41+07:00
Urang nteu nyaho belajar wae nu sakolah sakolah terdekat
2014-01-11T23:16:25+07:00
bdi hoyong gaduh saurang bebene anu henteu resep berbohong , satia , sarta tiasa nampi abdi naon aya na