Jawabanmu

2014-03-11T20:27:14+07:00
BAHASA JAWA TIMUR:"perkenalaken kulo lan kanca2 saking kelompok pitu pingin mresentasiaken asil diskusi kulo lan kanca2 babagan jowo timur jeneng kulo...... nomer absen kulo........