-Bahasa Jawa-
tujuane tata kramane wong mlaku kanggo nggayuh...?
a. karaharjan
b. keslametan
c. katentrmeman
d. kasampurnan

2
c. ketentreman
coba skg jwb pertanyaanku yg lain, "tatakramane wong mlaku perangan saka?" yg bs jwb dg benar aku jadikan yg terbaik ;)

Jawabanmu

2014-03-10T21:15:22+07:00
2014-03-10T21:16:27+07:00