Jawabanmu

2014-03-10T20:33:42+07:00
Will you please be quiet? I'm trying to concentrate.
Will you shut the door, please? 
will visit Jakarta next year (kemungkinan).
 I'm going to visit Jakarta next year on January (terencana).
 My father will arrive soon from New York if the flight is not cancelled (pengandaian).
My father is going to arrive from new york.
He's on the plane now (kepastian).

 


2014-03-10T20:43:52+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.

- I will study tomorrow

-I will sleep tomorrow

-they will sleep on the floor until the commander is arrive

-you will stand in front of the door for an hour

-the teacher will punish you if you do something bad

-I will never let you destroy my masterpiece

-She will eat dinner after studying

-we will going to go to the swimming pool this afternoon

-They shall destroy our country if we behave like this

-we will study together at ruu's house

dan lain-lain, buat aja kata, ga terlalu susah kok tinggal ngikutin rumus aja
S+will/shall+v1

-you are going to go to the international fleet tomorrow

-we are going to study for exam next week.

-I am going to study today

-they are going to eat dinner together

-she is going to the airport tomorrow

-ender is going to prevent formics invading the world

-I am going to punch her

-we are going to the swimming pool tomorrow

-I am going to the courses this afternoon

-we are going to do some practices at hall

gomen kalo ada beberapa yang salah/w/



tq kak..
sama-sama c: gausah pake kak, masih 12 taun kok...
oalah okok ^^
oh ya btw They shall destroy our country if we behave like this kok gak ada willnya?