Jawabanmu

2016-11-22T09:55:46+07:00
Kowe mendem prasasat seng kowe rasake, merga prasasat kuwi yen kowe soyo dipendem bakale soyo prasasat loro seng dirasakake.Ndewe kudune wani nyataken lan jujur merga kejujuran lan rasa wani kuwi mau iku seng luwih becik kangge ndewe kabeh. Rasa tresna kui anane saking allah mula dewe ora bisa milih nilih karo sopo rasa tresna kui ana. Yen dewe nduweni rasa tresna kui kita kudu jujur lan nyataake rasa kui marang tiyang sing di tresnani.