Jawabanmu

  • tan
  • Gemar Membantu
2014-03-08T10:05:29+07:00
kaya gini bukan ka?
Bang Madun nendang werna
Werni floated menyang gol
Kabeh warga seneng air-sekolah Adiwiyata
Kalem learning lingkungan seneng

ini pidatonya ...