Jawabanmu

2014-03-09T15:21:39+07:00
Diculaku endhase digondheli buntute tegese weweh opo bae tapi iseh nduwe rasa milik.. Ameng ameng nyawa tegese aling-aling wong seng nduwe panguasa..