Jawabanmu

2014-03-07T19:38:13+07:00
A : Sugeng enjang bapak, bade tindak pundi ? 
B : Kulo bade sowan dating daleme pak RT. 
A : Wonten urusan menopo ? 
B : Bade ngurus surat ijin keramean. 
A : Kagungan kerso menopo to pak
B : Kawulo bade enten gawe nyunataken anak kulo sing mbajeng mumpung lagi liburan sekolah
A : Mbenjang menopo penjenengan kagungan damel 
B : Yen mboten wonten alangan benjing dinten Minggu Kliwon. 
A : Monggo ndereaken yen bade tindak dating Pak RT, mumpung taksih enjang. 
B : Matur nuwun.
3 3 3