Jawabanmu

2014-03-07T18:37:38+07:00
Artinya membuka rahasianya 

semoga membantu :) 
2014-03-07T20:08:49+07:00
Tembung camboran (basa Indonesia: kata majemuk), kuwi rong tembung utawa luwih kang digandhèng dadi siji ngliwati sawijining prosès morfologi
1 1 1