Ganepana tembung entar ing ngisor iki
1. kancamu padha sengkut randang gae, kowe kok malah mangku....thok kui ra patut
2. tembungmu kok ngabangake......, gae nesuku wae
3. di rewangi adus.... anggone golek duit kanggo ragat anake, malah sing diragati ora gelem baless budi
4. lilis iku pancen bocah sing pikirane.......... mulane tansah bsa nggarap tugase kanthi becik.
5. saiki dhweke dadi kembang............., nanging omongan bab sing apik

1

Jawabanmu

2014-03-06T16:08:43+07:00
1. tangan
2. kuping
3. kringet
4. gedhe
5. lambe
1 5 1