Jawabanmu

2014-03-04T22:21:35+07:00
Kang teges yen wis jumbuh/sarujuk njur digathukake  antarane pria lan wanita sing padha nduweni rasa tresna mau,ing pangangkah supaya bisa urip bebrayan