Jawabanmu

2014-09-13T17:37:31+07:00
Edi Peni itu tembung saroja yg artinaya " Sesawangane kang apik banget "

Kalau tembung lingga kan tembung kang durung owah saka asale...

kalau di edi peni itu brrti sawang/ apik