Jawabanmu

2014-09-14T17:05:01+07:00
Judul: Lintang lintang
lintang lintang abyor ing tawang
comlorot sliweran nalika alihan
kumleyeng gumebyar sunare gilar gilar
ing telenge atimu sliramu tansah dakantu
lintang lintang alikan
cumlorot telu ana pundhakku
kawitan lintang abang lintang perang
kapindho lintang mirunggan lintang kamanungsan.
pungkasan lintang kumukus lintang kadurakan.