Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-12T19:01:46+07:00
Smpean kuwi tumbas mobil di gawe berkendara,ngeterne smean neng tujuan'e smean,duduk gae gaul2x an karo apik2x mobil soal e kuwi duduk tujuan'e di ciptakno mobil. sepunten'e lek klintu
1 5 1
2014-09-12T19:02:54+07:00
Tuku mobil fungsine yo kanggo sarana transportasi , nanging jaman saiki mobil mung dinggo pamer perkarane gengsi.