Jawabanmu

2016-10-21T03:35:02+07:00
Tulilslah kalimat di bawah ini dengan aksara jawa
1. Entuk kenalan karo awakmu ora?
2. Injih pak. Nyuwun duka nembe sak menika saged sowan
3.
Monggo pinarak panggenan kula

Artikan aksara jawa ini (Terlampir)

3 4 3