Jawabanmu

2014-09-12T17:05:28+07:00
15 X 3 = 45
250-45 = 205 kg                 
2014-09-12T17:06:29+07:00
1 peti berisi buah : 250 : 15 = 16,7 kg
1 peti kosong = 3 kg
berat buah dlm 1 peti = 16,7-3 = 13,7