Jawabanmu

2014-09-12T19:37:44+07:00
DI KEBON BINANTANG
kungsi abdi....
ka kebon binatang
loba sato ciptaan allah
ninggal anu ieu beda rupa
ninggal anu itu lain rupa
sasatoan anu dicpta ku gusti
jadi tanda kakawasaanna
gusti nuhun teuing ieu di dunya t
tos dipaparin rupa rupa sato
anu loba mangfaatna pikeun manusa
muga diri oge bisa sukuran
maparin ku doa jeung kaimanan.....



smga mmbantu...
1 4 1