Jawabanmu

2014-09-12T11:28:29+07:00
    LINGKUNGANKU SING ASRI
Esuk-esuk krungu swarane manuk kicau, angin semilir nyegerake awak. Aku tangi banjur mbukak gorden, nyawang indahe lingkungan omahku. Sakwise kui, aku adus banjur ngewangi ibu resik-resik omah.
Aku nyaponi latar sing akeh reseke mergo godong kang gugur, banjur aku nyapu. Aku nyirami kembang kembang sing ono ning sekitar omahku.
Gustii matur suwun panjenengan sampun nyiptaake lingkungan sing asri.