Arti per kata dari tembang sinom :

Sarati Ken Pamandana
sang Wiraraja Dipati
umatur dhateng rahadyan
Prayoganipun sang pekik
rayi paduka mangkin
den bidhalena rumuhun
mindhak ngribeti lampah
Ywa da-ngu da-ngu neng ngriki
dene tiyang Tatar ulun ingkang ngrembag

2

Jawabanmu

2014-09-11T22:58:38+07:00
MAAF ini bahasa apa , jawa atau sansekerta
2014-09-11T23:04:18+07:00