Jawabanmu

2014-09-11T20:35:13+07:00
Drama dalam bahasa jawa Pandawa lima
2014-09-11T20:42:41+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Drama tentang teman sekolahku pendiam
ni punika esuk panas. Wulan lan Doni, loro kapitu siswa kelas padha engrossed ing maca buku kanggo Biology ing sekolah corridors. Amarga mengko ing afternoon ana bakal test saben iki subjek. Banjur teka Anggi, sing paling kanca.

Anggi: "Mit, Don, avidly sing loro!"

Ika: "Ya dong, tugas kita minangka siswa kudu sinau. Hehehe ... "

Anggi: "Ya uga tho. Eh dening cara sampeyan ora ngerti, ora mahasiswa anyar bakal mlebu kelas kita iki. "

Doni: "Oh ya, apa kang jeneng? Lanang utawa wadon? "

Anggi: "wong, nanging aku uga ora ngerti jeneng lan apa kang katon kaya."

[School lonceng dering]

Ika: "Eh hayo kanggo kelas!"

[Kabeh telu ngetik classroom. Guru ngetik karo mahasiswa anyar.]

Basa Guru: "Good morning, anak. Dina iki kita kanca anyar saka Aceh kang rawuh, iku bakal dadi konco sakelas. Mangga introduce dhewe, cah lanang! "
Ridwan

Ridwan: "Good morning, kanca-kanca. Jenengku Muhammad Ridwan. Aku teka saka Aceh. "

Iwan [bisikna kanggo Anggi]: "Long sapisan ya, saka Aceh kanggo pindhah menyang London!"
[Anggi mung nodding persetujuan]

Basa Guru: "Ridwan, sampeyan njagong konco Doni ya [pointing Tabel P]. Kanggo nalika sampeyan njagong piyambak sadurunge amarga nomer mahasiswa ing kelas aneh. "

[Ridwan langsung di lungguhi ing kursi diwenehake]

Basa Guru: "Ya, uga, saiki kita wiwiti dina pawulangan. Mbukak buku ing kaca 48 .... "

[Ing pawulangan wiwit]

Ana wektu ing recess. Ridwan, kang ora duwe kanca, lungguh bisu kang dhingklik, looking mudhun. Ketoke ora ana siji wis cedhak Ridwan. Kabeh siswa ing kelas padha isih isin lan bakal mung mesem tanpa wani kanggo ngajak wong kanggo ngobrol luwih.

Doni: "Psst, Mit, ing dhuwur, katon ing cah lanang anyar, piyambak, ya!" [Whispered kanggo Iwan lan Anggi nalika padha mung bali saka kantin]

Ika: ". Ayo kita pendekatan iku" [telu nyedhaki Ridwan]

Anggi: "Eh, Ridwan. Rekomendasi, aku Anggi, Ridwan lan Iwan [pointing kang loro kanca]. "

[Kabeh telu sing njagong ngubengi Ridwan]

Ridwan: ". Hi, Greetings"

Doni: "Sampeyan pancene ora cilik kanggo cafeteria?"

Ridwan: "Aku ... aku nggawa pangan sawetara [alon banget, kaya kang sumungkem]."

Ika: "Oh, sampeyan avidly, Wan!

[Kabeh papat iki siswa wiwit aktif Dhiskusi cilik supaya Ridwan iki diiringi]

Nalika ing sekolah, Mrs Master disebut Anggi lan Doni sing arep mulih.

Basa Guru: "Anggi, Doni! Teka kene menit. Basa wanted takon sampeyan soko. "

[Anggi lan Doni liwat Ms. Guru]

Doni: "Apa iku, Ibu?"

Basa Guru: "Sing, carane Ridwan prilaku kelas? Apa kang bisa campuran ing? "

Doni: "Panjenengane iku jenis sepi, ma'am. Lan kaya mudhun nalika ngomong. "

Anggi: "Sadurungé ing jam saka liyane, kita loro nyoba kanggo pendekatan marang lan Iwan. Kita chatted kanggo dangu, kang ana cah lanang apik tenan, wong iku kaya lack sethitik saka kapercayan lan surem. "

Basa Guru: "Hmm ... dadi ya. Anak, Ridwan iku salah siji saka slamet saka tragedi tsunami ing Aceh sawetara sasi kepungkur. Loro-lorone wong tuwane padha matèni nabrak ombak. Saiki mung piyambakipun lan adhine, Annie. Annisa isih lungguh ing 4 bahan, ing SD V kita kutha. "

Anggi: "Oh Allah kawula, tenan heavy ordeal sing kedaden marang ..."

Basa Guru: "Ya. Begjanipun, lan lik manggen ing London supaya wong lan adhine urip kene. Padha dadi kagungane underprivileged, supaya Ridwan pancene kudu downsize. Kang paman marang ibu iki esuk, dheweke Tukang kanggo nyedhiyani kanthong pakean dhuwit cukup kanggo Ridwan Ridwan supaya kudu Simpenan beras saben dina supaya dadi ora luwe ing sekolah. "

Doni: "Oh, ora wonder iya ora let break jam kanggo cafeteria."

Basa Guru: "Inggih, dheweke mung wanted kanggo ngomong dadi. Sampeyan jenis-oke karo. Ngancani wong ora aran piyambak lan terus susah. "
[Anggi lan Doni pamit banjur mulih]

Ing ngarep, Doni saya mikir bab dheweke kanca anyar, Ridwan. Akhire tak idea. Dikabarkannya Anggi lan Iwan liwat SMS. Dina sabanjuré ing recess ....

Doni: "Uh, nggawa apa marang sampeyan wingi, tengen?"

Ika: "Nggawa dong. Ayo kita pendekatan Ridwan. "

Anggi: "Ridwan, bisa telu kita mangan karo sampeyan?"

Ridwan: [kikuk lan bingung] "Uh, um .. oke .."

Doni, Anggi, lan Wulan njabut sing Penyetor pangan. Kabeh telu uga nggawa cemilan pangan kanggo bakal dipangan bebarengan, mesthi Ridwan uga angsal. Miturut mangan bebarengan saben dina, padha ngarep-arep kanggo nggawe luwih nyenengake Ridwan. Sawise mangan ...

Ridwan: "Matur nuwun, kanca-kanca. Sing banget jenis kula. "

Ika: "sing ngomong bab, tho? Kita lagi kanca-kanca, iku alam kita becik saben liyane. "

Banjur wiwit Ridwan dadi kuwat amarga saka dhukungan saka kang anyar kanca-kanca. Liyane siswa ing kelas banget akeh kanggo nggabungake nggawa nedha awan mangan bebarengan ing recess. Atmosfer malah luwih nyenengake....
SEMOGA MEMBANTU