Lengkapilah
popi meuli minyak tanah saleter.

(1). .................... anu meuli minyak tanah teh ?
(2) .................... leter meuli minysak tanahna teh?

suku jaya bareuh lantaran tipalitek

(1) .............. suku jaya bareuh ?
(2) .............. anu bareuh teh ?

ujjang nyeri beuteung lantaran dahar rujak
(!) ........... ujang nyeri beuteung ?
(2) dahar ............ ujang teh ?

kaayaan di kota mah rame ku kendaraan
(1) ............. kaayaan dikota teh ?
(2) .............. anu rame ku kandaraan teh ?

2

Jawabanmu

2014-09-11T18:06:06+07:00
A.1 saha.
2 sabaraha.
b.1 kunaon.
2 naon.
c.1kunaon.
2 naon.
d.1 kumaha.
2 dimana.

semoga membantu^^
maaf kalo salah.
Jawaban paling cerdas!
2014-09-11T19:18:25+07:00
1.saha
2.sabaraha

1.kunaon
2.naon

1.kunaon
2.naon


1.kumaha
2.naon
1 5 1