Jawabanmu

2014-09-11T17:46:02+07:00
2. uwong kang asor naning ngarepake kapinginan kang mustahil

3. bapak tindak nitih becak
2 4 2
2014-09-11T21:38:33+07:00
1. - Ibu ⇒ jejer.
    - nggoreng ⇒ wasesa.
    - krupuk ⇒ lesan.
    - ing pawon ⇒ katerangan panggon.
2. Kepinginan sing ora bakal iso diolehi.
3. Bapak tindak nitih becak.
1 5 1