Jawab ya kl salah DI LAPORKAN
Jieun kalimah pananya tina kalimah wawaran di hadap !!.
kamari dian henteun sakola !

(1) ............... anu kamari heunteu sakolah teh ?
(2) ............ dian henteu sakola teh ?

Di sakola Dani aya perpustakaan
(1). aya .............. di sakola dani teh ?
(2) ................. anu aya perpustakaan teh ?

poe rebo adang latihan maen bal
(1) ........... adang latihan maen bal teh ?
(2) poe ............. adang latihan maen bal teh ?

1

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-11T17:32:41+07:00
1.saha
2.kunaon

 

1.aya naon
2.dimana


1. iraha
2.poe naon
1 5 1