Jawabanmu

2014-09-11T16:43:24+07:00
Bisa menggunakan kata katuju, tinuju
2014-09-11T17:42:53+07:00
Jane dudu 'pinunju' nanging 'pinuju'
Wis diwangsuli ana ndhuwur kae