lengkapilah tuluy lengkepan kalimah pananya di handap ku kecap pananya di handap ku kecap pananya iraha sabaraha, atawa kumaha anu merenah!!!!!!

1.................... ngieitan pere sakola teh ?
2. ,,,,,,,,,,,,,,,,, urang anu ngiring piknik teh?
3. ..................... anu geubis teh teu nanaon ?
4. bade angkat tabuh ,................. ka cianjur teh ?
5. ari abdi ayeuna kadah .............. atuh ?

1

Jawabanmu

2016-11-10T23:58:16+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Pertanyaan ieu jawabanna aya tilu, nyaeta iraha, kumaha jeung sabaraha. Dina kalimah no hiji aya kecap  "ngieitan".  Dina basa Sunda teu aya kecap "ngieitan". Lamun ningali tina kalimah no hiji, meureun maksud tina kecap eta teh "ngawitan". Jadi jawaban nu lengkapna :

1. Iraha ngawitan pere sakola teh ?.
2. Sabaraha urang anu ngiring piknik teh?.
3. Kumaha anu geubis teh teu nanaon ?.
4. Bade angkat tabuh sabaraha ka Cianjur teh ?.
5. Ari abdi ayeuna kadah kumaha atuh ?.
1 5 1