Jawabanmu

2014-03-02T13:37:11+07:00
Jawabannya yang B Caranya : 27 km/jam = (27km x 1000 m= 27000) / (1 jam x 3600 s= 3600) 27000 m / 3600 s = 7,5 m/s Rumus = v = s/t s= 7,5 m/s x 40 s = 300 m
2014-03-02T13:37:17+07:00
27 km x 1000 = 27000 m
27000/3600 = 7,5 m/s
7,5 x 40s = 300 m (c)