Jawabanmu

2016-11-13T11:27:20+07:00

Jalma anu “héjo cokor” atawa “cokor héjo” teu betah cicing lila di imah, resep ngalayab. Jalma anu “héjo cokor” kurang dipikaresep, diharepkeun aya di imah.

 

Contona kalimah maké “héjo cokor”:

- Si Asih mah awéwé-awéwé ogé héjo cokor.

- Sanajan héjo cokor ogé, Néni mah rajin beberesih di imah saméméh incah.