Jawabanmu

2014-09-10T21:51:10+07:00
DINO MINGGU AKU LAN KONCOKU DOLANAN LAYANGAN NENG LAPANGAN, NENG KONO AKU KELINGAN KARO ADIKKU NENG OMAH DEWEAN NGANTIĀ  BENANG LAYANGANKU ENTEK, EH MALAH LAYANGANKU WES MABUR ADOH
2 5 2