Jawabanmu

2014-09-10T19:44:11+07:00
Parikan sing dumadi saka rong gatra (parikan tunggal)Parikan Sing dumadi saka patang gatra (parikan rangkep)
suwe ora jamu
jamu godong telo suwe ora ketemu ketemu pisan gawe gelo