Jawabanmu

2014-09-10T19:17:46+07:00
1. When = iraha
Iraha rek ka Bandung teh?

2. Where = di mana
Rita nyimpen patlot abdi di mana?

3. Who = saha
Ari ieu buku anu saha?

4. Why = kunaon
Ita kunaon ceurik?

5. What = naon
Naon ari Cecep make pelang-pelong?
1 5 1