Jawabanmu

2014-09-10T19:03:31+07:00
Bebas wirahmah
Coba teguh naon nu sukuna tikluPanon opat heunteu galib Lempang rumang gieun launEs tuning nu mantak hawatirDongko bari aha oho
Hulu nunutug buntutna ngacung kaluhur Buluna carentik-rintik Matana mangpuluh-puluhRasa haseum semu amisRajeng narangtung di kebon
Aya sumur awing-awang ngantungCaina herang tur amisEusina daging bodas alusNyokotna estu babariBoh dicokel boh dikerok