Jawabanmu

2014-09-10T15:36:24+07:00
Assalamu'alaikum Pisanan supaya kita tansah ngucapke matur nuwun kanggo ngarsane Allah moho kuwoso, amarga kita isih diparingi rahmat kesehatan lan safety kanggo dina iki kita isih bisa teka lan nyumerepi metu panggonan kang prasaja. 
Luwih bebarengan Greetings pangestune ora bosen - bosen kita wis diwenehi roh saka alam raja kita gedhe nabi Muhammad. Mugia kita bakal njaluk safaatnya nntinya. Ameen ameen yarobbal 'ALAMIN 
Aku ngormati bapak / ibu dulur 
Ladies lan Gentlemen: Inggih, irit wektu, mung judhul sandi short wicara ing dayI iki judul tengen nWill Street Ana maneh bakal memsauki Juli lan sawise ngetik sasi Juli ana ing 23 Juli. Panjenengan sapa ngerti yen dina 23 Juli ?? 23 Juli dina wis disetel dadi Anak Nasional Day (Han). Kesempatan kaya iki kudu digunakake minangka materi kanggo mbeneraké bangsa bab carane nambani anak - anak bangsa. 
Cukup asring anak sing beasal saka kulawargané sing ora utawa sing kurang bisa tansah "dipeksa" kanggo dadi diwasa sanalika bisa mbukak lan uga tanggung jawab ekonomi saka kulawarga sing diwenehi keluwihan, nyebabake wong ora ana wektu kanggo seneng sing kanak-kanak nyenengake lan fun. Sudhut kutha iki kapenuhan karo anak wildness werna. Ironically, ora sawetara perwira sing naksir sing ngarsane minangka dregs masyarakat sing kudu quarantined tanpa katemton apa ora politik kanggo mbebasake saka clutches saka mlarat lan injustice. 
Street anak, misale jek isih dadi salah siji saka masalah klasik saka negara ngembangaken, kalebu ing negara kita. Sing ngarsane ing sudhut kutha stuffy lan slum bisa banget rapet related kanggo budak saka mlarat sing stifles tuwane. Ana isih mayuta-yuta saka kulawargané ing negara iki sing manggon ngisor standar nduweni hak. Kanggo nggawe ends ketemu, padha sengaja makaryakaken anak kanggo saingan ing tengah perang kutha sing ketoke alam bébas lan kejem. Panganiaya marga saka panganiaya uga Forge a chain sing mlayu liwat anak miskin nganti padha tuwuh dadi individu sing pamisah. Mesti wae, kita bisa ora dadi priori dening ngandika, "Salah piyambak, apa wong miskin?" Eemmm ... yen mung padha pilihan bakal lair, dadi manawa ora ana siji manungsa cah lanang sing pengin lair lan wungu ing tengah saka mlarat flogging tuwané. 
Kanggo supaya kita bebarengan - bebarengan ngutangi tangan kanggo bantuan mau. Supaya aku bisa ngomong ing wusana, aku apologize kanggo maksud apa kasalahan. Wassalamu'alaikum wr wb