Jawabanmu

2014-09-10T14:36:27+07:00
                             lunga ning mall
aji: " panji!! sesuk aku melu kowe ning mall ya?! "
panji : " oyas wes, neng kowe pamit karo ibumu disik lho mengko malah aku sing dimuring - muringi ibumu. terus kowe gawa duit  sacukupe ya !!!! "
aji : " ya iya, mengko tak lakoke perintah mu !!! "