Jawabanmu

2014-09-09T21:31:37+07:00
Sekar gambuh ping catur kang cinatur polah kang kalantur tanpa tutur katula-tula katali kadaluwarsa kapatuh katutuh pan dadi awon Wonten pocapanipun Adiguna,adigang adigung pan adigang si kidang adigung pan esti adiguna ula iku telu pisan mati sampyuh Si kidang umbagipun ngendelaken kebat lampahipun pan si gajah ngendelaken gung ainggil ula ngendelaken iku mandine kelamun nya
omg hello gue kagak ngerti..............................................