Jawabanmu

2014-02-28T19:25:32+07:00
Manuk dara
mabur duwur
dadi siswa
kudu jujur


manuk emprit, mencok godhong tebu,dadi murid, sing sregep sinau.
kurang 1 lagi :) boleh gak?
aku cuma bisa itu ee
oh makasih kak
y sama2
2014-02-28T20:10:30+07:00
Menyang Surabaya, tuku klambi bathik.
Urip ning donya, wektune mung saithik.
1 3 1