Jawabanmu

2014-09-09T20:00:04+07:00
Urip aja kemeruhYen we durung duwe ilmuMerga kuwi budaya sinSupaya ora bodho
Yen kowe pengin ilmuYo kanca padha sregep sinauOra mandheg leh sinau nganti matiNalika wis oleh ilmuKita wuruhi sing enomg ora becikMula kuwi ayo ngelmuĀ