Jawabanmu

2014-09-09T19:51:40+07:00
1.Simbah nginum jampi
2.Panjenengan mirsani bal balan
2014-09-09T20:17:00+07:00
1.aku kulina turu awan
2.wong tuwane wadon sing wis rahdha ditinggal ijeh
maaf kalo salah.