Jawabanmu

2014-03-24T20:53:45+07:00
RINA : dina iki murid2 sd jati luhur wayahe jumsih aku males banget lho!
VIKA : ora oleh ngono rin, kebersihan iki tanggung jawab bareng. yen lingkungan bersih dadi nyaman pisan toh.
RINA : iya sih manfaate kebersihan iku apa?
VIKA : manfaate yaiku, lingkungan bersih asri lan nyaman ora ana bibit penyakit sing bisa bikin masyarakat lara, dadi urip sehat.
RINA : ya wis vik matur suwun ya ayo wis awak dhewe resik2
VIKA : ayo
tambahkan jadi yang terbaik ya 
1 5 1