Jawabanmu

2014-09-09T19:02:58+07:00
Pak Anton : Nduk, awakmu weroh kopi seng glethak nang meja kene ?
Jannah : Mboten sumerep pak kula,
Pak Anton : La teros nang endi yo nduk yo ?
Jannah : Cobi panjenengan pirsani teng wingkeng..